May 9, 2015, 1:44 PM

Любов 

  Poetry » Love
466 0 0



"Любов"
 
 
Навън - и въздух я гризе,
сдъвкана, бледа се ниже,
навън - дъждът ù тежи,
безсмислена е жаждата ù,
навън - тя не цъфти,
лекият бриз ще я изпари.
Но вътре в теб отвори ли очи,
сърцето ти не ще заспи,
в теб - с пеперуден замах ще вее,
шумът на крилете ù ще пее,
в теб - тя надминава стихия,
но без теб е само на хартия. 
 
08.05.15г.
третият

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??