Jun 10, 2016, 7:50 AM  

Любов 

  Poetry » Love
425 0 0

Любов безспир, 
любов в измама.   
Любов дори,           
когато пак сме  само двама.      
Любов в лъжа,
любов в съня.
Любов в класическата драма...
Любов в скандали и безумни смешки...
Любов във образа ни 
толкова човешки.
Любов отвсякъде приижда.
Какво от туй, че ние не я виждаме...
Ще се събудим някой ден,
от приказка житейска. 
И ще прочетем, 
че любовта във нас,
е истинската грешка!
                                          

© В.Д.Х. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??