Feb 11, 2017, 9:24 PM

Любов 

  Poetry » Love
603 3 0

Любов е първи поглед.
Любов е първи сняг.                
Любов са летни нощи,                 
обсипани със липов цвят.
Любов е тиха  ревност.
Любов е и невиждан страх.
Любов е смях и нежност.                     
Любов е и безумен гняв.             
Любов е тихото ридание.        
Любов е падаща звезда.   
Любов е северно сияние,                  
огряно от щастливата луна.
Любов е твоята забрава.                     
Любов е и самият стих.                     
Любов е цялото страдание, 
разкъсано от вик...            
Любов е парещо желание,
обсебено от луда страст.
Любов е твоето признание.
Любов е твоят грях!

© В.Д.Х. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??