Любов
Обичам те, дали разбра?
Обичам те... ако не си.
Аз съм си такава - странна,
любовта ми като мен е...
Моля те, не я вини.
Сигурно не я показвам ...
...много често...
Но знам, че щастието е там,
когато на вратата вечер те посрещам.
Когато знам, че теб те има...
И щастливо с усмивка се събуждам,
защото знам, че ще те видя...
И силно, силно ...пак ще те прегърна.
И ще те целуна...
После тихичко до теб ще седна...
Ще поговорим.
Може и да помълча...
Но стига ми да усещам
теб... и любовта.
Обичам те, дали разбра?
Обичам те, ако не си.
© Исс All rights reserved.