5.08.2018 г., 22:57 ч.

Любов 

  Поезия
1008 2 0

                               Любов

 

Обичам те, дали разбра?

Обичам те... ако не си.

Аз съм си такава - странна,

любовта ми като мен е...

Моля те, не я вини.

 

Сигурно не я показвам ...

...много често...

Но знам, че щастието е там,

когато на вратата вечер те посрещам.

Когато знам, че теб те има...

И щастливо с усмивка се събуждам,

защото знам, че ще те видя...

И силно,  силно ...пак ще те прегърна.

И ще те целуна...

После тихичко до теб ще седна...

Ще поговорим.

Може и да помълча...

Но стига ми да усещам

теб... и любовта.

 

Обичам те, дали разбра?

Обичам те, ако не си.

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??