Dec 2, 2020, 9:17 AM  

Любовта лекува 

  Poetry » Love
532 1 0

Живеем живота си в плен на любовта и тя крепи душите ни.
Това разрушава всеки страх, и всяка неувереност, духовен грях.
Побеждава всичко тя и в ума ми прави си игри.
Една обичам, не са три, и чувствата остават си завинаги.
Понякога скърбим, боли но любовта ще победи.
Тя има свръхсили. Създава и сбъдва мечти.
Обичам нея и обичам също себе си.
Обичам всички състояния - радостни и нещастни настроения.
Накрая лъча на любовта хаоса в главата ми подрежда.
Разум и сърце иновативно обзавежда.
От лоши мисли тъжни обезврежда.
Навсякъде любов усещам.
Заобиколен избрах да бъда от любов.
Живота не ми се струва вече толкова суров.
Любовния копнеж води до начален етап нов.
За всеки който е готов да чуе тоз любовен зов.

© Ivan Tihomirov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??