Nov 12, 2010, 2:53 PM

Любов единствена 

  Poetry » Love
497 0 0

ЛЮБОВ  ЕДИНСТВЕНА

                                      в памет на Ани

 

Ако съм спомен,

аз съм забравен,

но ти ме носиш

в сърцето си

и топлиш ме там.

Твоята обич безкрайна

и с твоята топла усмивка

всичко отново цъфти...

Завинаги - единствени!

В нощта гори звезда,

гори и пали душата

и сякаш искрим.

Аз съм твой

и твой ще остана...

Небето отново - сълзи.

 

И пак съм Слънце,

и пак съм любов,

и съм там,

и те пазя.

 


© Крисимира Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??