Mar 8, 2009, 1:54 PM

Любов и болка 

  Poetry » White poetry
656 0 1

      Любов и Болка

 

Свят във бездната познавам,

просяк бях пред ада, знай

и във вечната разправа

Бог единствен даде рай.

 

Пролет моя, вечна и велика,

Ти в гората се върни,

за да може бездната велика

Бог да благослови.

 

Пролет моя, цвете вярно.

Ти разцъфна пред смъртта.

Бог, любов, разлъка вечна

аз да претворя.

 

Свят във бездната познавам,

грешки плащам и продавам ад.

Пролет моя, вечна и мечтана.

Ти дари ме с благодат.

© Елеонора Миладинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??