Feb 12, 2022, 1:44 PM

Любов като от снежната пързалка 

  Poetry
480 2 17

Любов като от снежната пързалка –

щастлива, очарована и малка.

 

В снежеца, от студа порозовяла,

полепена в снежинки, чисто бяла.

 

Ухае ми на скромно и на чисто,

безшумно ще се спусне върху листа.

 

Накрая нещо нежно ще напише,

с целувка после знам ще се подпише.

 

Невидима, щастливо непристъпна,

расте и в погледа ти мил напъпва.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??