Любов ли бе това
Щом усетих любовта в ръцете ти,
събудих се от дългия си сън
и литнах, за да вляза във сърцето ти,
че хладно, неуютно бе навън.
И как безмълвно те на мен се вричаха!
Достигаха до всички сетива,
а сетивата лудо те обичаха!
Любов ли бе наистина това?
Не знаех, че ръцете ти говореха.
Не знаех колко много ги ценя.
А устните ти чудото повториха
и сляхме се във тази тишина.
© Стойна Димова All rights reserved.