Jan 23, 2008, 4:41 PM

Любов ли е?! 

  Poetry » Love
955 0 14

 

Лятна  нощ с дъха ти по лицето ми и

Юлско утро с  нежността ти пак си пожелах!

Безумно се запълвам със желания.

Обвивам се отново в спомени.

В очакване очите са сълзи отронени.

Лицето е с болезнени остатъци от липсата ти.

Изгубвайки мечтите си в руините на самотата,   

Единствен  тебе във всяко ново утро с обич чакам,

                                       за да отболи!?

 

                                                    

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??