Любов моя,
завладя сърцето
и душата ми.
От първия миг
те познах:
Ти си онзи, който
чаках всяка вечер.
Ти си онзи с
красивите очи.
Любов моя,
изгаряща и
изпепеляваща.
Обичам те
още от съня.
И ще те обичам
до края на света.
© Надя Донкова All rights reserved.