Трябваше да знам,
че това е грешка.
Трябваше да се спра,
но не можах.
Всичко стана така,
бързо, за минута.
"Любов" нарече се тя.
Влезна в живота ми
и всичко преобърна.
Сълзи кристални,
от болка ясни.
Очи червени,
от плач почервенели.
Болка остра раздира сърцето ми.
"Любов" нарече се тя.
И преобърна ми света.
© Лидия Динева All rights reserved.