Sep 19, 2020, 9:16 PM

Любов Несподелена 

  Poetry » Love
435 1 0

Една любов изгаряща до болка моето сърце,
една любов до болка чрез магия сякаш го превзе.
Това си ти любима моя,ти си тази изгаряща любов.
Какво направила си с мен кажи ми?
Защо не мога аз без теб да съм сега?
Сърцето мое все по теб тупти,ден и нощ за теб си то мечтае.
Това е то любов.Ти си моята истинска любов.
Толкова красива не сломена но уви остава си несподелена.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??