Jan 13, 2010, 1:26 PM

Любов, с доверие поена 

  Poetry » Love
1174 0 35

Разкрий ù мислите си, без да премълчиш

съня, от който в пот облян се будиш.

С потръпващо сърце. Така светът

за нея ще е по-красив и чуден.

 

 

Обвий дланта ù с двете си ръце,

в очите погледни я и кажи ù,

че нищо не е по-красиво от жена,

получила заветното "обичам те".

 

 

Във приказка ще бъдеш, ако не

престъпиш дадената от сърцето клетва.

И любовта ви в четири ръце ще израсте -

свободна и с доверие поена.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??