Apr 6, 2011, 12:55 PM

Любов, сълзи, отрова... 

  Poetry » Love
664 0 0

Любов, сълзи, отрова... Боли!

 

По чашата следи
остават

 

kато черна
диря.

 


Сърцето
кърви,

 

изтича и последното
сбогом.

 

В шепа пепел превъра
ти

 

любовта
ни.

 


 

Сега отиваш
си, боли,

 

но от тази
болка

 

все по-силно
обичай

 

и по-малко
мрази.

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??