Jan 26, 2021, 8:59 AM

Любов със думи 

  Poetry » Love
231 1 0

Любовта описва ли се с думи?
Възможно ли чувството това със думи да се назове?
Не знам за теб, но мисля, 
че ще може любовта към теб 
моето сърце да ти докаже.
Ще го докаже не със думи, а с дела велики.
Дела, подтикнати от чувствата към тебе, разбери.
Ще ти докаже то, че единствена си ти за него.
Ще ти покаже то, че животът му не струва, 
ако ти не си до него.
Единствено и само ти го караш да тупти.
Тупти така, защото то за теб живее.
Любовта, която крие се във него, 
е голяма, разбери, и само с теб мечтае да я сподели.
Но споделена ли е, ще зависи от това, 
дали сърцето твое ще приеме любовта.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??