Jul 11, 2013, 10:10 PM

Любов в резюме 

  Poetry
561 0 4

~~Любов в резюме~~

Чудя се сега накъде, сега какво...
След като грешка направих със едно...
Казах ти каква е тя,
но защо не спрях, заслепен от глупостта?
Защо не спрях, когато усещах, че греша
сега това преобръща ми света...
Историите не се повтарят,
хората не трябва да се нараняват...

Оттук нататък накъде?
Не искам любовта ти в резюме...
Иска ми се да бе като преди,
да не познавах твоите очи...
Да не ги познавах така притеснени,
сякаш по някой друг закопнели...
Сякаш за любовта на друг  зажаднели...

Иска ми се да бе като преди.
Време прекарано в мечти...
Не в болка, не в сълзи,
не в обсебване, а просто прекрасните мечти.
Любовта като пъзела не се реди,
ако можеш, сглоби я ти...


Посветено

© А.А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??