Любовен танц е блус за двама,
музика за две сърца,
нотиран сред широка гама,
октавата на любовта.
Любовен танц е всъщност огън,
огънят във две сърца,
когато ти и аз сме богу,
свързани чрез любовта.
Любовен танц е даже птица,
към безкрая на света,
да носи малка гургулица,
пръстена на любовта.
Любовен танц е просто изказ,
думи две за този ден,
да знаеш колко много искам,
искам да танцуваш с мен.
© Иван Бодуров All rights reserved.