Любовна нощ...
Небе от кадифе...
Гореща страст към мене се излива...
От две ръце, изпълнени с копнеж,
които по тялото ми нежно се разстилат.
Прекрасна нощ...
Изгряваща луна...
Горещи устни сладко ме изгарят...
Целувки сочни изпиват ме в нощта
и карат ме да искам до забрава.
Вълшебна нощ...
Звезди - море...
Някъде и в мен една звезда проблясва...
От две очи, влюбени, добри,
които в моите нежно се оглеждат.
Пламтяща нощ...
Любов - пожар...
От дива страст нека се разтапям...
От две тела, танцуващи любовен танц
и преплетени ще стигнат до безкрая.
© Пламена Владимирова All rights reserved.