Feb 11, 2013, 12:37 PM

Любовна песен 

  Poetry » Love
585 0 0

                                                                  Любовна песен

                                                      

                                                        Любовтта е вечната зора,

                                                        грееща сърцето, светлина,

                                                        даряваща във него - топлина,

                                                        и вечната любов - съдба.

 

                                                        Тя живее във всеки човек,

                                                        ето животът чрез нея е лек,

                                                        целувки даряваща цял стек

                                                        и сгряла душата на всеки с елек.

 

                                                          

                                                         

                                                         

                                                        

                                                         

                                                         

                                                        

                                                       

                                                 

                                                    

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??