Jan 10, 2014, 9:45 AM

Любовни странници 

  Poetry » Love
427 0 0

За да е споделен,
красив, любосияен
всеки ден -
навярно се нуждаем
от... душеобмен...

Любовни странници,
в самотнотъжен плен,
невплетени, безстрастни,
ще угаснем -
без любообмен...

Марин Тачков
2-8 януари 2014 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??