Jan 9, 2010, 11:12 PM

Любовно хайку 

  Poetry » East forms
5703 0 23

Бял разцъфнал цвят,

с нежност пръсти сипят.

Ухае на любов.

 

***

 

Очи на сърна

галят твоите коси.

Сбъднат нежен сън.


***

 

Тихо ромони

споменът в сърцето.

Нарисува теб.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??