Jan 9, 2012, 12:49 AM

Любовно писмо 

  Poetry » Love
821 0 7
Ако напиша писмо не с молива,
нито с маркера, ни с химикала,
а със мисъл и после с молитва
го изпратя до теб, то тогава,
знам, ще стигне и ти ще го видиш
по-добре от написани думи -
съдържанието за сърцето е видимо
и за него те са ненужни.

© Екатерина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??