Oct 22, 2011, 12:26 AM

Любовта 

  Poetry » Love
558 0 0

Какво е любовта?
Дали е само дума,
или вълшебен зов?

Дали изразява се с това,
че за някой си ти света,
че дори миг без теб
не може да се върти света?

Любовта – тя топли сърцата,
сгрява душите наши, премръзнали от студ!
Любовта е като слънчев лъч,
който прорязва всяка част от теб!
Тя показва същността ни,
правейки ни по-добри!

Тя помага ни,
с надежда да продължим,
в трудни дни отново да блестим!


© Ралица Аргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??