Aug 27, 2008, 8:47 PM

Любовта... 

  Poetry » Love
718 0 0

Любовта...

Обичам те! - казвам го високо и ясно,

с толкова нежност и топлина.

Две думи, свързани толкова тясно,

защо две сърца не се свържат така!!!

© Дети Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??