Oct 24, 2009, 11:51 AM

Любовта е изпитание 

  Poetry » Love
576 0 1

Наранени са нашите сърца,
от очите ми стичат се сълзи.
Караме се за минали неща,
защо постъпваме така, кажи!

Отваряме стари рани,
поръсваме в тях от солта.
Вместо за миналото да забравим,
ние отровваме го от пепелта.

Така не може да се живее,
болезнено е да продължаваме така.
Шанс един на друг не си даваме,
но знай, изпитание е любовта.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • изпитание е! Поздрав!
Random works
: ??:??