Любовта е сила вечна
Любовта е сила вечна,
тя е молитва за щастие сърдечна,
като мигновен звездопад завладява душата,
окрилява сетивата,
кралицата на чувствата,
на живота най-голямото от изкуствата,
тя е отронващ се зов за споделеност,
на съдбата определеност,
полет на красотата,
върховно изражение на мечтата!
Послеслов - Честит празник на всички - и на тези, които празнуват празника на виното!
© Пламена Сомова All rights reserved.