Jan 30, 2024, 6:50 PM

Любовта е синя 

  Poetry » Love
147 0 2

         Любовта е синя

 

Прекрасна си,  когато се усмихнеш.

Устните ти, нежни вишни разцъфтели.

В очите ти изкрящи, е скрита цяла една вселена.

Гласа ти, нежен ромон на поток студен.

Течящ в зноен ден през юни.

О музо моя, щастлив съм!

Стоящ пред теб,  от всичко на света, аз искам просто да те гледам.

С очи да те изпия и тихо, тихо с гласа на дете аз да заридая.

Че ти за мене, си блян, лунен сън през май.

Отронена сълза в безкрая, ухание на дива орхидея.

Оставам там, захластнат в теб,  в твоята струяща красота.

Запомни ме такъв музо моя.

Аз съм несевършен, но истински.

Аз бях, аз съм и аз ще бъда това което винаги съм бил.

Печален скитник, мечтател и дете.

И музо запомни от мен едно.

Нашата любов ще бъде синя.

Както синьо е безкрайното небе.

И там до безкрая на хоризонта.

Със тебе ще летим, с нашите сини криле.

© Добри Груев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Синьото е прекрасен цвят и любовта го избира💙
  • Ако трябва да съм честен, доста ме стресна заглавието ти в началото ...прочетох "любовта е сВиня" и си викам wtf - как така свиня?!?! После като видях, че в мен е грешката се успокоих Иначе интересно звучи произведението, все едно от гръцката митология някак си...
Random works
: ??:??