Jun 13, 2008, 6:38 AM

Любовта ми... 

  Poetry
830 0 13

Любовта ми -

първият ден от "Горещници".

Нищо по-лудо...

Когато изгорят във есенната клада,

дали се радват листите дървесни...?

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??