13.06.2008 г., 6:38 ч.

Любовта ми... 

  Поезия
827 0 13

Любовта ми -

първият ден от "Горещници".

Нищо по-лудо...

Когато изгорят във есенната клада,

дали се радват листите дървесни...?

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??