Онази, първата, не се забравя,
когато срещнахме се плът със плът!
И никога не се повтаря
в житейския ни дълъг път.
Очакване. Ще дойде ли? Въпроси -
И ти дойде - те станаха излишни -
ухаеше по-нежно и от роза,
а аз целувах устните ти вишни...
И Любовта ни се въздигна, полетя,
и оттогава полетът ни е Обичане!
За тебе мисля ли, цъфтя, цъфтя,
при мене ли си, полудявам от привличане!
Онази, първата, не се забравя,
и срещата лице в лице,
но истината е, сега ще я призная -
че бяхме и преди това едно сърце!
15.02.2021.
Георги Каменов
Посветено...
© Георги Каменов All rights reserved.