Feb 22, 2007, 12:40 PM

ЛЮБОВТА ПРЕВРЪЩА ЛИ СЕ... 

  Poetry
550 0 1

 

 

(рубая)

 

Любовта превръща ли се в заключена клетка,

в която не търсиме ние своята сметка?

Ако за нея това е познато, тогава

защо със сърцата ни разиграва рулетка?

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??