Пролетта като пеперуда отлетя,
а тъй хубава е тя.
О, моя светла пролет над цветята,
защо изчезна в празнотата?
Дали ще кацнеш пак при мен
след изгрева на светъл ден,
или илюзия си сал
и на мен – самотника, идеал?
© Георги All rights reserved.