Dec 4, 2009, 12:06 AM

Любовта ти е затвор 

  Poetry » Love
643 0 0

Любовта ти е затвор, а аз съм пленникът.
Косата ти е решетката, а очите - стражата.
В плен съм на твоята красота велика.
Нека двамата да вкусим от насладата.

 

Целувай ме нежно  с тези устни сочни.

Накарай ме да забравя изминалите години.

В тази вълшебна нощ само ние да сме точни.

Омаяни от любов да бродим по улиците тъмни.

 

Нашата любов да  бъде светлината,

даваща лек за душата.

Нека греем винаги,

като ярки нощни звезди.

 

Нека да бъда осъдена до живот,

за да вкуся от тази любов до гроб.

Белезниците ни да бъдат халките,

гълъбите да бъдат кумците.

© Акбиле All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??