Dec 11, 2013, 2:48 PM  

Люлката на любовта 

  Poetry » Love
528 0 1

Поетеси, поетеси,
в стих прочитам цяла сага!
Както облаци небесни
в изворче планинско лягат,
тъй в очите ви чудесни
пламъчета скрити бягат.
Да уловиш мимолетни
трепети зелено-сини
и заключиш във куплети
чувства трудно достижими
ако ти това го можеш,
още повече - успееш,
цял живот от трона божи
любовта ще те люлее!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Като се е залюляла,та почти 40 години...Страх ме е да не падна от трона-сигурно много ще боли...Поздравления!
Random works
: ??:??