Sep 2, 2016, 12:09 PM

Люляк 

  Poetry » Love
900 0 1

Съседският люляк разцъфна
и разнесе аромата си в нощта.
А там, под чуждата стряха
две фигури ненаситни се преплитаха.
Едно за друго, едно в друго,
сърцата им бурно туптяха
и в миг на страст и блаженство,
ухание на любов завладя махалата.

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Толкова е красиво не само да го видиш, но и да го усетиш...
Random works
: ??:??