Oct 31, 2009, 9:13 PM

Мачо 

  Poetry
711 0 1

Не ме обича! Не ме желае! За мен не мечтае!

Не ме поглежда и това на едничка мисъл

ме навежда - той никога няма да е с мен

и сърцето му от мен да бъде в плен.

Аз никога не ще бъда жената, на която

ще е той в краката.

Той е мачо за жените и разбивач е на мечтите.

Ще ме разиграва - това е ясно - и душата ще се развихри бясно

и на терена ще стане опасно,

защото никой не може да си играе с мен

и да остане ненаранен!

Ще го гледам с поглед ироничен, макар да е

прикрито неприличен.

В очите ми ще се чете ненавист, а всъщност

сърцето ще изпитва завист, защото той

не може да е мой и в леглото си върти жени безброй.

Той не е създаден само за една и това разбрал го е в мига,

в който в огледалото е познал сваляча,

на чиято въдица всяка се закача.

Теорията му ей сегичка ще разбия

и чувствата си с леден поглед ще прикрия!

Нека да му бъде за урок, че не е за жените Бог!

© Красимира Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??