Oct 23, 2009, 5:19 PM

Мадригал 

  Poetry » Erotic
723 0 0

Мадригал

 

Изглежда болна бе вратата –

посрещна ни с гласа си дрезгав.

И, подчинена на ръката,

пред лекар (сякаш) се изплези.

 

Не бяхме болни, ала пулсът

стремглаво скачаше нагоре.

Докоснахме в изгара устни.

Превърнахме леглото в кораб.

 

Живодар ДУШКОВ

 

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??