23.10.2009 г., 17:19 ч.

Мадригал 

  Поезия » Еротична
719 0 0

Мадригал

 

Изглежда болна бе вратата –

посрещна ни с гласа си дрезгав.

И, подчинена на ръката,

пред лекар (сякаш) се изплези.

 

Не бяхме болни, ала пулсът

стремглаво скачаше нагоре.

Докоснахме в изгара устни.

Превърнахме леглото в кораб.

 

Живодар ДУШКОВ

 

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??