Dec 15, 2019, 10:28 PM

Магаренце 

  Poetry » For kids, Other
623 2 10

Мое малко магаренце, 

обичам те, знай!

С очите на агънце,

нарисува нашия Рай!

Набрах цветни китки.

Направих венче.

За спомен от мене –

две благодарни ръце.

За нашето детство,

безкрайния смях...

Мое малко магаренце,

целувам те пак!

© Цветето Б. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??