Sep 16, 2014, 1:03 AM  

Магическа усмивка 

  Poetry » Love
560 0 2

Седя у нас и гледам празно към тавана,

теб виждам там, цялата сияйна и засмяна.

Липсваш ми, иска ми се времето да върна,

когато ме обичаше и можех с любов да те обгърна.

Липсва ми в горещината да ти правя вятър.

Липсва ми с теб да ходя на кино и на театър.

Липсват ми горещите ти устни,

не мога да забравя, колко нежни са и вкусни.

С години мога да описвам голото ти тяло,

колко много липсва ми, 

всяка част от него и всичко като цяло.

Но от всичко най ми липсва твоята усмивка,

колко много те променя, тази лицева извивка.

Затова стоя у нас ни гледам празно към тавана.

Теб виждам там, цялата сияйна и засмяна.

 

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??