Студено е, чак въздухът боде,
настръхнал като сива вълча кожа.
Край пътя две гримирани очи
високите си токчета разхождат.
Поклащат полуголи телеса.
Поглеждам ги. Съвсем се вледенявам.
На двайсет метра, в лъскава кола,
дебела Мутра зорко наблюдава.
Безпаметни са тъмните очи,
за тях светът е просто магистрала.
Тук ласките се мерят във пари,
а любовта извиква смях и жалост.
© Снежана All rights reserved.