4.02.2011 г., 13:10 ч.

Магистрално 

  Поезия
346 0 2

Студено е, чак въздухът боде,

настръхнал като сива вълча кожа.

Край пътя две гримирани очи

високите си токчета разхождат.

Поклащат полуголи телеса.

Поглеждам ги. Съвсем се вледенявам.

На двайсет метра, в лъскава кола,

дебела Мутра зорко наблюдава.

Безпаметни са тъмните очи,

за тях светът е просто магистрала.

Тук ласките се мерят във пари,

а любовта извиква смях и жалост.

 

 

© Снежана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??