Apr 1, 2011, 9:51 PM

Магия 

  Poetry » Love
718 0 2

МАГИЯ

Заспиваш,
а аз те гледам
и не мога да се наситя:
толкова си красива!
Би видяла – ако не заспиваше – 
в очите ми любов.
Истинска и трайна,
запълваща душата 
и сърцето ми.
Би видяла как 
те обожавам,
и сълзите – от щастие – 
в очите ми.

Толкова си истинска!

Ръката ти, сякаш търсеща 
сигурност,
лежи в моята
и топлината ù
се разлива в мен...
Добре е, че заспиваш.
Така ще удължа магията
на този миг,
за да остане в мен завинаги,
макар че – зная –
утре пак ще се повтори…

И толкова е хубаво това…

Толкова е истинско!

Магия е до болка да обичаш,
когато безрезервно си обичан! 
01 април, 2011 г. 
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не знам дали е магия, но ти си човек с толкова красива душа и си достоен да бъдеш обичан.
  • Красива споделеност! Поздрав!
    <a href="http://www.youtube.com/watch?v=7sRlylWy1SE&feature=related " target="_blank"> Ноктюрно >>> </a>
Random works
: ??:??