Магия
Какво направи с мен, кажи?
Някакво вълшебство? Или пък магия?
Защо не мога аз да устоя
на твоя чар и нежна сила?
Сърцето ми препуска в ритъм луд
всеки път щом те видя,
превърна го от буца лед,
в голяма огнена стихия.
С усмивка срещам сутринта,
за тебе нощем пак си мисля,
да не си откраднал моята душа,
че не мога аз да те забравя?
Не зная как да спра това,
от страст изгаря мойто тяло,
пламенна съм аз жена
и теб сега искам да запаля.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Желая на всеки да изпита това любовно вълшебство!