Nov 29, 2014, 9:17 PM

Магия за еднократно ползване 

  Poetry
411 0 1

Магия е. За еднократно ползване.
Звездички премрежват моите очи,
но трябва да внимавам с дозата,
преди да може в мен да се вклини.

 

Вълшебство е. Моментно необятие.
И за секунди ти си цялата вселена.
О, нека се обричам на разпятие!
Такъв миг е от вечността по-ценен.

 

Нирвана е. И някакво прераждане.
А разума свит е на стола
до дрехите ми. Забравих да съм важна
и искам да съм отнесена. И гола.

 

И да ти кажа всичко, което утре
ще забравиш, че съм ти разказала.
Но утре е след хиляди минути.
Магия е. В сърцето ми се врязва…

 

 

29.11.2014г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??