Sep 3, 2011, 3:28 PM

Магнити 

  Poetry » Other
789 0 3

Вечно трябва да избирам,

вечно трябва да решавам.

Вечно трябва да не спирам,

вечно трябва да се справям!

 

Позитивен, негативен,

аз магнит съм биполярен.

Аз решения ще взимам

за живота си двустранен!

 

Аз желязото привличам,

но ръждата се надига!

Километри ще изтичам,

тя обаче ме настига!

 

Няма тук частици скрити -

в мен лепят се и ме тровят!

Тези ши***и магнити,

как, за Бога, те работят?

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??