Mar 12, 2006, 1:25 AM

Магьосникът 

  Poetry
590 0 7
Той е най – потайният човек в квартала.
За него се носят слухове.
Той излиза с черните си очила и черни дрехи
и не поздравява никого.
Той е кварталният странник.
За него се носят слухове.
Казват, че е магьосник.
Други смятат,че е бивш затворник.
Той излиза точно в седем.
Прибира се около осем.
Той е най – потайният човек в квартала.
Познавам го.Той е художник.
Зная, че в затвора не е бил,
но дали е магьосник...
Поне за мен е така.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??