Да бъдеш майка, значи много
дарява радост, носи чест.
Да бъдеш майка, значи много,
не само новия живот да създадеш.
Да бъдеш майка, значи много
сърцето си докрай да отдадеш,
да се лишиш от всяко Благо
детето ти щастливо да расте.
Да бъдеш майка, значи всичко
живот, любов събрани в две очи,
борбата за една усмивка
и много сбъднати мечти!
© Весела Веселинова All rights reserved.